Preparación: Primeiro fánse as natillas de 9 ovos (para unha xema: unha cullerada de azucre, e cada dous ovos un pocillo de leite). Déixase arrefriar e mentres bátese a manteiga coa mán ata que se poña branca, unha hora aproximadamente. Cando estea a manteiga, engádenselle as natillas e logo a améndoa pelada, tostada e picada ou moida e bótaselle tamén una copa de coñac.
Logo fórrase unha pota (tanto o fondo coma os laterais) cunha capa de biscoito, pónselle dentro a mestura e cóbrese o biscoito. Métese na neveira e o día que se vai consumir fanse outras natillas de 9 ovos, e cóbrese con elas e adórnase con améndoas enteiras ou picadas.
NUNCA DIGAS DESTA AUGA NON BEBEREI. A VIDA É UN CAMIÑO DEMASIADO LONGO E EN OCASIONS PODES TER SEDE
MONOGRAFICOS (PREME NO QUE CHE INTERESE)
- RUTAS DE SENDEIRISMO A FONSAGRADA
- ATLAS DE MAMIFEROS VERTEBRADOS DE BURON
- PARROQUIAS DA FONSAGRADA: INFORMACION PROPIEDADE DE FONSAWEB
- EVENTOS A FONSAGRADA
- SENDEIRISMO FOTOGRAFICO DA FONSAGRADA
- OS TRABALLOS D@S FONSAGRADIN@S
- GALERIA FOTOGRAFICA DOS POBOS DA FONSAGRADA
- ETNOGRAFIA DA FONSAGRADA
- PASAMOLO A LIMPO
- A PRENSA FONSAGRADINA NO SECULO XX
- TURISMO RURAL VEIGA DE LOGARES
- PATRIMONIO ARQUEOLOXICO DA FONSAGRADA
- A FONSAGRADA TV
- HORTICULTURA
- ANTARUXAS E SORTEIROS
- A FONSAGRADA NO DICCIONARIO MADOZ
- FOTOTECA BURONESA
- DICCIONARIOS DE GALEGO
No hay comentarios:
Publicar un comentario